Sosyal Medya

Güncel

Gitmediği İstanbul’da trafik cezası kesildi

Ordu’nun Ünye ilçesinde ticaretle uğraşan bir kişi, İstanbul’a gitmediği halde trafik cezası yediğini ileri sürerken, aynı olayın başkalarının başına da geldiğini söyledi.



Ä°hlas Haber Ajansı'nın haberine göre: Ãœnye'de yaÅŸayan ve geçimini tül perde üzerine ticaretle saÄŸlayan ErdoÄŸan Arslan'a Ä°stanbul'da köprü geçiÅŸlerinden dolayı trafik cezası geldi. Ancak motorla hiçbir zaman Ä°stanbul'a gitmediÄŸini ve o tarihte de Ä°stanbul'da olmadığını ileri süren ErdoÄŸan Arslan, sahte plaka olabileceÄŸini düşünüyor.

YaÅŸadıklarını anlatan Arslan, hiç kimsenin kendileri ile ilgilenmediÄŸini ve bundan sonra mahkemeye baÅŸvuracaklarını belirterek, “Bir motosikletim var plakası üzerine ceza geldi ama Ä°stanbul'dan geldi. Ben Ãœnye'de oturuyorum Ä°stanbul ile arasında çok mesafe var. Ben de motorla hiç Ä°stanbul'a gitmedim, zaten gidemem motor ehliyetim de yok. Ayrıca kış ayında motosikletle gidilmez, motoru sadece Ãœnye sınırları içinde kullanıyoruz. Herhangi bir ÅŸikayette de bulunamadık, hiçbir merci bize yardımcı olmadı. Sahte plaka olabileceÄŸini trafik tescile söyledik ilgilenmediklerini söylediler. Karayollarının numarasını verdiler onu aradık cevap vermiyorlar. Bundan sonra artık sulh caza mahkemelerine baÅŸvuruda bulunacağız. Sahte plaka olabileceÄŸini düşünüyoruz. Buna benzer cezaların olduÄŸunu öğrendik, o arkadaÅŸlarla da görüşüp tekrar mahkemeye baÅŸvuru yapacağız” dedi.

Yeni cezaların gelebileceÄŸinden endiÅŸe duyduÄŸunu da belirten ErdoÄŸan Arslan, “Cezayı biz yemedik ama biz yemiÅŸ gibi oluyoruz. HGS'den Çerkezköy'den geçilmiÅŸ, birde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçildiÄŸi görülüyor gelen cezada. Toplan cezamız 12 TL 75 kuruÅŸ. Bu olay 11.07.2014 tarihinde olmuÅŸ, toplamda 140 TL. Bu cezayı ödeyebiliriz sıkıntı yok ama bundan sonra aynı cezaların devamı gelirse bizim için sıkıntı olur. YapabileceÄŸimiz herhangi bir ÅŸey de yok, motoru sıfır aldık, Ãœnye'den plakamı aldım. Sahtekarlık var, sahte plaka ile bizim adımıza gezenler var” diye konuÅŸtu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.